PRISAR


Ta kontakt for tilbud


Hovedbygget (kyrkja): Forsamlingsrom (med 130 stoler), spisesal for ca, 70 personer, med peis og sofagrupper. Storkjøkken som er godt utstyrt med bl.a. kombidamper som som gjer det enkelt å lage god mat for store grupper. Du kan f.eks. steike pizza i 10 høgder om gongen. I dette bygget er det og HC toalett m/dusj, 2 andre toalett, Sakresti med 2 sengeplassar, Aktivitetsrom med bordtennis, airhockey, sofagruppe og eit stort soverom med 6 sengeplassar og sofagruppe.

Internatet: 10 soverom og tilsammen 44 sengeplassar, 4 bad med dusj og wc og stort tørkerom. Leilighet: 2 soverom med tilsammen 9 sengeplassar og stue, kjøkken og bad.

Kontorgang (i tilknytning til leiligheten): 1 rom med 2 senger og 1 rom med 2 sengeplasser(køye).


Dei fleste sengene er køyesenger. Alle sengene er utstyrt med madrass, dyne og pute.

Ta med laken, dyne- og putetrekk.

Her er ein enkel romoversikt som visar antal senger/rom/bygg.

Totalt er det 64 sengeplassar fordelt på 16 rom. Vi har og ekstra madrasser og det er fleire rom som er store nok for det, dersom det gjer det lettare å få romkabalen til å gå opp.

 

Avbestillingsreglar


Meir enn 30 dager før ankomstdato: ingen gebyr. 15 - 30 dager før ankomstdato: må betale 50 % av forventa leige. (eller minstepris) Mindre enn 2 veker før ankomstdato: 67 % av forventa leige. Mindre enn 1 veke før ankomstdato: full betaling.